Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Geen producten gevonden...

Zelf u vloerverwarming in de badkamer aanleggen? Met deze complete vloerverwarming sets bieden wij als Saniglow alles wat u in huis moet hebben om zelf makkelijk en snel uw vloerverwarming te realiseren.

De comfort vloerverwarming is een degelijk en betrouwbare serie, scherp geprijst met een prima kwaliteit. 
Met eenvoudige praktische thermostaat en met vloertemperatuur sensor, montagebenodigdheden en mantelbuis. Makkelijk om zelf te plaatsten onder de tegelvloer of in cement, u kunt de mat om maat knippen met een schaar zodat u alle hoeken met de verwarming kunt bereiken zonder overtollige stukken weg te hoeven gooien. De Comfort vloerverwarming kan overigens ook in de tegellijm worden aangebracht.

Wie voor het beste wil gaan bieden we de Danfoss vloerverwarmingsset EFTI serie aan. dit is een complete set met zelfklevende Quickmat, zelflerende inbouw klokthermostaat, vloertemperatuursensor met bijbehorende mantelbuis en alle montagebenodigdheden. De mat heeft een breedte van 50 cm en is slechts 3,5 mm dun. De mat kan eenvoudig op maat gemaakt worden door het inknippen van de mat tussen de verwarmingskabel. Zelf u vloerverwarming in de badkamer aanleggen? Met deze complete set van Danfoss heeft u alles in huis om zelf makkelijk en snel uw vloerverwarming te realiseren.
De elektrische vloerverwarming kunt u ook voor het tegelen in de tegellijm aanbrengen of kan in een laag beton/egaline worden aangebracht.