Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Vergeet u wel eens de verwarming lager of uit te zetten wanneer u naar bed gaat of het huis verlaat? Zonde. Dit kan gelukkig voorkomen worden door middel van een slimme thermostaat. Deze thermostaat kunt u van afstand bedienen en past zich aan het leefgedrag van bewoners aan. Dit zorgt uiteindelijk voor energiebesparing. Daarnaast wordt ook nog eens het comfort in huis verhoogd, doordat u nooit thuiskomt in een koud huis. Bekijk ons assortiment slimme thermostaten direct online.

Wat kan een slimme thermostaat?

In ons assortiment vindt u verschillende slimme thermostaten met diverse functies. Over het algemeen beschikt elke thermostaat over:

  • Klokfunctie
  • Lichtsensor
  • Aanwezigheidsdetectie
  • Bestuurbaarheid op afstand

Dankzij de klokfunctie kunt u per dag de verwarming instellen en wanneer deze aan of uit dient te gaan. Zo wordt u altijd wakker in een verwarmd huis. De lichtsensor detecteert wanneer het licht is uitgegaan. Na een bepaalde tijd wordt de verwarming uitgeschakeld. Dit zorgt voor zo’n 8% minder energieverbruik. Door middel van de aanwezigheidsdetectie kan er geconstateerd worden of u thuis bent, zo blijft de thermostaat nooit onnodig aanstaan. In de meeste gevallen zijn slimme thermostaten op afstand bestuurbaar via een tablet of smartphone.

Vind de slimme thermostaat die bij u past

Wij beschikken over een ruim assortiment slimme thermostaten. Alle modellen zijn eenvoudig in gebruik en modern vormgegeven zodat ze perfect bij uw interieur passen. Weet u niet precies welke nou het meest geschikt voor u is? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor u uit. Wist u dat u ook bij ons aan het juiste adres bent voor radiatoren, cv-ketels, vloerverwarming, kranen, keukenboilers, wastafels, baden en nog veel meer? Kortom, voor alles op het gebied van verwarming en sanitair gaat u naar Saniglow.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »