Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Geen categorieën gevonden...

U zit er altijd lekker warm bij dankzij onze paneelradiatoren. Deze stijlvolle radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Wist u dat een paneelradiator een van de meest voorkomende standaard radiatoren is? Een groot voordeel aan een paneelradiator is de snelle warmteafgifte. Onze radiatoren zijn gemakkelijk te plaatsen in elke kamer. Wij leveren daarnaast ook nog eens 10 jaar fabrieksgarantie op radiatoren van het merk Copa. Vanwege eigen import kunnen wij deze tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Bekijk ons aanbod direct online.

Ons assortiment paneelradiatoren

In onze webshop vindt u diverse uitvoeringen paneelradiatoren. Deze zijn verkrijgbaar in type 21, 22 en 33. De radiatoren worden aangeduid door middel van een tweecijferige code. De hoeveelheid platen wordt aangegeven door het eerste cijfer, het tweede cijfer geeft het aantal convectoren aan. De combinatie van het aantal convectoren en platen bepalen het vermogen. Daarnaast geldt: hoe hoger het typenummer, des te meer vermogen de radiator bezit. U heeft bij ons de keuze uit een midden- of zijaansluiting. Wij leveren radiatoren van de merken Copa, Korado en Vasco.

Bestel uw paneelradiator online

Heeft u een geschikt exemplaar gevonden in ons assortiment paneelradiatoren? Bestel vandaag nog en ontvang uw aankoop zo spoedig mogelijk in huis. Wij verzenden naar heel Nederland en België en bij een bestelling boven €100 zijn de verzendkosten gratis. Heeft u vragen over ons assortiment of het plaatsen van een paneelradiator? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Bij Saniglow bent u verzekerd van specialistisch advies.