Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Geen producten gevonden...

Voor de beste kwaliteit cv-ketels bent u bij Saniglow aan het juiste adres. Dankzij de technologieën van tegenwoordig kunt u veel gemakkelijker en sneller uw huis verwarmen dankzij een cv-ketel. Bij ons vindt u diverse uitvoeringen cv-ketels voor grote woningen, appartementen en tussenwoningen. U kunt onze onderhoudsvriendelijke, betrouwbare en innovatieve cv-ketels online in onze webshop bekijken.

Weet wanneer uw cv-ketel aan vervanging toe is

Elke cv-ketel dient gemiddeld na zo’n 15 jaar vervangen te worden. Ontvangt u maandelijks hoge energierekeningen? Ook dan is het wellicht een goed moment om uw cv-ketel te vervangen. Met een verouderde ketel loopt u de kans om 15% tot 20% meer aan stookkosten kwijt te zijn. De oorzaak hiervan kan liggen aan het feit dat uw cv-ketel teveel gas verbruikt. Ook indien u het maximale rendement uit uw cv-ketel wenst te behalen is vervangen wellicht een goede optie. U benut uw ketel optimaal wanneer u gemiddeld evenveel water verbruikt als dat u cv-ketel per minuut levert. Bent u van plan binnen enkele jaren te verhuizen? Ook dan is vervangen raadzaam. Dit zorg ervoor dat u stijgt qua energielabel. Bij taxatie van uw huis telt dit mee als groot voordeel van uw huis.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar een cv ketel die het meest geschikt is voor uw woning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies op maat. Heeft u ons assortiment cv-ketels bekeken en een geschikt exemplaar gevonden? Bestel gemakkelijk online en ontvang uw aankoop binnen drie werkdagen thuis. Bij een bestelling boven €100 zijn de verzendkosten gratis. Wist u dat u ook voor radiatoren, ventilatie, badkamermeubels en alles op het gebied van verwarming en sanitair bij ons terecht kunt?