Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Om te voorkomen dat schadelijke stoffen zich ophopen is goede ventilatie een must. Slechte ventilatie kan leiden tot schimmel en huismijt. Dit kan bovendien gezondheidsklachten veroorzaken. Denk hierbij aan benauwdheid en hoesten. Met het openen van uw raam komt u een eind, toch zijn veel woningen te goed geïsoleerd en is dit niet altijd voldoende. Een ventilatiebox biedt uitkomst.

Itho Daalderop ventilatiebox

Een ventilatiebox is een mechanisch ventilatiesysteem dat door het gehele huis lucht uit de woning afvoert. Via luchtkanalen wordt door een speciale ventilatormotor lucht afgevoerd uit de badkamer, keuken en het toilet. U kunt dankzij een regelaar zelf de hoeveelheid lucht die wordt weggevoerd instellen. Bij Saniglow beschikken we over diverse uitvoeringen ventilatieboxen van het merk Itho Daalderop. De werking hiervan is bijzonder energiezuinig en bovendien fluisterstil. Deze modellen verbruiken tot wel 83% minder energie in vergelijking met andere ventilatoren. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te bedienen.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over een ventilatiebox van Itho? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u hier meer over. Wist u dat u naast ventilatieboxen ook bij Saniglow terecht kunt voor alles op het gebied van verwarming, keuken, toilet, badkamer, kranen en nog veel meer? Dankzij jarenlange ervaring zijn wij specialist geworden op het gebied van sanitair en verwarming. Wij bezorgen in heel Nederland en België. De verzendkosten zijn gratis bij een besteding vanaf €100. Bij Saniglow heeft u recht op maar liefst 30 dagen bedenktijd. Bent u niet tevreden, ook retourneren is bij ons geen probleem.