Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00Bij Saniglow.nl is het geen probleem om uw bestelling retour te sturen, wij zijn pas tevreden als u dat bent!

De spelregels zijn:


Wilt u een artikel retour sturen, stuur een email naar [email protected] met een melding dat u uw bestelling wilt retourneren zodat wij op de hoogte zijn van binnenkomst.
U heeft dan 30 dagen de tijd om uw retour naar ons toe te sturen, graag een pakbon/factuur in de verpakking bijsluiten met eventueel een kort schrijven zodat wij weten om welke bestelling het gaat.


Het retouradres is:

Saniglow.nl
T.a.v. Afdeling retouren
Mariniersweg 72
3262 VG Oud-Beijerland

Na ontvangst en goedkeuring van de de retour gestuurde artikelen ontvangt u zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen na aanmelddatum het  aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten teruggestort (mits wij de retourzending reeds van u ontvangen hebben).
De verzendkosten voor het terugsturen van uw huis naar ons bedrijf zijn voor uw eigen rekening.

Grote artikelen die wij met een externe transporteur of eigen vervoer bij u bezorgd hebben (zoals douchewanden, paneelradiatoren e.d.) kunnen door eventueel door ons opgehaald worden tegen een vooraf gesproken tarief, neem contact met ons op via [email protected] en wij helpen u graag verder.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »