Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00Bij Saniglow.nl is het geen probleem om uw bestelling retour te sturen, wij zijn pas tevreden als u dat bent!

De spelregels zijn:

Wilt u een artikel retour sturen, stuur een email naar info@saniglow.nl met een melding dat u uw bestelling wilt retourneren zodat wij op de hoogte zijn van binnenkomst.
U heeft dan 30 dagen de tijd om uw retour naar ons toe te sturen, graag een pakbon/factuur in de verpakking bijsluiten met eventueel een kort schrijven zodat wij weten om welke bestelling het gaat.

Retourneren kan uitsluiten met PostNL gezien dit naar onze postbus dient te worden verstuurd:


Het retouradres is:

Saniglow.nl
T.a.v. Afdeling retouren
Postbus 11311
3004 EH Rotterdam

Na ontvangst en goedkeuring van de de retour gestuurde artikelen ontvangt u zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen na aanmelddatum het  aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten teruggestort (mits wij de retourzending reeds van u ontvangen hebben).
De verzendkosten voor het terugsturen van uw huis naar ons bedrijf zijn voor uw eigen rekening.

Grote artikelen die wij met een externe transporteur of eigen vervoer bij u bezorgd hebben (zoals douchewanden, paneelradiatoren e.d.) kunnen door eventueel door ons opgehaald worden tegen een vooraf gesproken tarief, neem contact met ons op via info@saniglow.nl en wij helpen u graag verder.