Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Lang wachten op warm water uit de kraan, er is bijna niets vervelender. Gelukkig hebben we daar bij Saniglow een perfecte oplossing voor. Maak kennis met de Itho Daalderop boiler. Na het aansluiten van de boiler geniet u in een mum van tijd van warm water. Dit voorkomt meteen onnodige verspilling! In ons assortiment vindt u diverse soorten keukenboilers. U bent verzekerd van een royale hoeveelheid warm water in korte tijd doorat de boiler in de keuken wordt geplaatst.

Meer over Itho Daalderop

Mensen plezieriger laten wonen, werken en leven, dat is de missie van Itho Daalderop. Een comfortabel, gezond en betaalbaar klimaat én een lager energieverbruik, dat is wat ze willen bereiken. Het merk heeft dan ook niet voor niets de slogan: Climate for life. Itho Daalderop staat bekend om hun innovatieve ideeën. Het merk werd maar liefst elf keer genomineerd voor een VSK award. Binnen de installatiebranche is dit een belangrijke onderscheiding. Ze wonen van de elf nominaties zes keer. Het laatste innovatieve idee was het Zero Energy Concept.

Voordelen Itho boiler

Naast het feit dat u voortaan snel warm water heeft, zijn er nog een aantal voordelen die een Itho Daalderop boiler met zich meebrengt. U bespaart namelijk op uw water- en energierekening. U verspilt geen water meer en de cv-ketel hoeft niet langer grote hoeveelheden water te verwarmen. Dit kan oplopen tot wel €175 per jaar. U heeft de aanschaf van een keukenboiler in veel gevallen binnen een jaar al terugverdiend. Bij een besteding vanaf €100 zijn de verzendkosten gratis. Wij bezorgen binnen heel Nederland en België. Heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op.