Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Wilt u de waterdruk verhogen? Maak kennis met de drukverhogingspompen van Saniglow. Deze pompen zijn bedoeld om de druk van drinkwater in systemen zoals kranen, douches en andere aansluitingspunten van water te verhogen. Saniglow is al vele jaren een expert op het gebied van sanitair en verwarming. Na jarenlange ervaring in deze branche hebben wij ervoor gekozen onze eigen online webwinkel te starten. In ons assortiment vindt u enkel hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Zo weet u zeker dat u nooit te veel hoeft te betalen voor uw drukverhogingspomp.

Welke drukverhogingspompen bieden we?

In onze webshop bieden we twee soorten drukverhogingspompen. De Grundfos UPA 15-90N 96621403 drukverhogingspomp en de Grundfos UPA 15-90N NLID3161. De eerst genoemde is geschikt voor het gebruik van open systemen. De pomp dient naast de watermeter geplaatst te worden. Door middel van een flow switch werkt de pomp. Deze start en stopt wanneer de kraan open of dicht wordt gedraaid. De NLID3161 is een complete set waarmee er op de drukverhogingspomp een onderdrukbeveiliging wordt meegeleverd. Bij sommige waterleveranciers is dit verplicht. Het zorgt ervoor dat de pomp bij een bepaalde minimale druk uitgeschakeld wordt. De selectieknop op de pomp kan worden gezet op manual, auto en off.

Meer weten?

Heeft u een vraag over onze drukverhogingspomp of een ander artikel uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. wij helpen u graag verder. Naast drukverhogingspompen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor radiatoren, badmeubels, kranen, keukenboilers en nog veel meer. Bij Saniglow staat u als klant centraal en zullen wij er alles aan doen om u tevreden te stellen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »