Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Geen producten gevonden...

De afgelopen jaren is de populariteit van zonnepanelen enorm gestegen en dit is niet zonder reden. Wist u dat de prijs sinds enkele jaren gestaag afneemt? Regelmatig worden er ontdekkingen gedaan die het rendement verhogen of de productieprijs laten dalen. Bij Saniglow beschikken we over het Clickfit montagepakket en een DMEGC PV zonnepaneel. Wij vertellen u graag meer over zonnepanelen en de voordelen ervan.

Voordelen zonnepanelen

Zonne-energie is een veelbelovende mogelijkheid om energie te besparen. Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rijtje:

  • Energiebesparing
  • Duurzaam
  • Stroom produceren met gratis zonlicht
  • Zonnepanelen starten en stoppen automatisch
  • Ze gaan lang mee
  • Rendabel

Zonnepanelen hebben nauwelijks onderhoud nodig, maken geen geluid en zijn gemakkelijk te plaatsen. Het kent geen nadelige eigenschappen zoals sommige andere duurzame bronnen. Door het aanschaffen van zonnepanelen levert u een bijdrage aan duurzame energie en toekomst. In veel gevallen zijn er lokale en nationale subsidies met betrekking tot zonnepanelen om op uw energierekening te besparen.

Bestel uw zonnepanelen online

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons assortiment zonnepanelen? Plaats uw bestelling online en ontvang uw aankoop binnen enkele dagen in huis. Of u nu kiest voor het montagepakket van Clickfit zodat u direct aan de slag kunt met het monteren van de zonnepanelen of onze DMEGC zonnepanelen, bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige producten. Vanaf een bestellingwaarde van €100 zijn de verzendkosten gratis. Wij bezorgen door heel Nederland en België en bij Saniglow heeft u recht op 30 dagen bedenktijd. Heeft u een vraag over onze zonnepanelen of één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op.