Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Sphinx

SPHINX is het merk waaronder SPHINX MAASTRICHT badkamerconcepten brengt voor het basis- en middensegment. Het merk heeft een grote bekendheid bij consumenten en op de projectmarkt is Sphinx al jaren een begrip. Het productportfolio van Sphinx omvat naast de basisserie Sphinx 300 bijvoorbeeld ook het uitgebreide badkamerconcept Sphinx 345.

Keramag Design

KERAMAG DESIGN is het merk waarmee BV DE SPHINX MAASTRICHT zich op de bovenkant van de markt richt: het hogere midden- en luxe segment. Voorbeelden van deze positionering zijn de vernieuwing van designklassieker Preciosa, gericht op het luxe segment, en de introductie van het badkamerconcept MyDay, gericht op het hogere middensegment. De serie Cittero is de nieuwste onder de vlag van het merk Keramag Design.

Keramag 

Met hun positionering versterken Sphinx, Keramag Design en Koralle elkaar. Sphinx richt zich op het basis- en middensegment, Keramag Design neemt het hogere midden- en luxe segment voor zijn rekening en Koralle brengt douchewanden, douchebakken en badwanden op de markt die volmaakt aansluiten op de designs van Sphinx en Keramag Design. De komende jaren zullen we verder bouwen aan een optimale invulling van het productportfolio van deze merken.

Koralle

KORALLE is de merknaam waaronder BV DE SPHINX MAASTRICHT haar uitgebreide assortiment douchewanden, douchebakken en badwanden op de markt brengt. Koralle brengt oplossingen waarbij functionaliteit voorop staat, zonder dat het comfort vergeten wordt. Het brede assortiment sluit naadloos aan bij de badkamerseries van Sphinx en Keramag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »