Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Geberit

Als mondiaal georiënteerde onderneming is de Geberit Groep de Europese marktleider in sanitaire producten. Geberit werkt als een geïntegreerde groep met een zeer sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en levert een unieke toegevoegde waarde als het gaat om de sanitaire technologie en badkamer keramiek.

Het productie netwerk omvat 35 productie accomodaties, waarvan er 6 buiten Europa gevestigd zijn. De groep is met haar hoofdkantoor gevestigd in Rapperswil-Jona, Zwitserland. Met meer dan 12.000 medewerkers in ruim 40 landen, realiseerde Geberit een netto-omzet van CHF 2,6 miljard. De Geberit aandelen zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange; sinds 2012 is het Geberit aandeel opgenomen in de SMI (Swiss Market Index).

Geberit zal zich ook in de toekomst blijven richten op de sanitaire techniek en daarbij gebruik blijven maken van de traditionele verkoopkanalen. Daarbij zullen wij ons concentreren op die segmenten in de sanitairbranche waar wij over diepgaande kennis en kerncompetenties beschikken. Binnen het geheel van de activiteiten staan sanitaire systemen en technologieën voor het watertransport in gebouwen centraal. Binnen dit segment bieden wij hoogwaardige, perfect op elkaar afgestemde en waterbesparende sanitaire technieken aan.

Uitstekende producten zijn een combinatie van betrouwbaarheid, design en duurzaamheid. Daarom stelt Geberit met consequent ecodesign doorlopend nieuwe maatstaven. Dat minimaliseert over de gehele productlevenscyclus het water- en energieverbruik en de totale milieubelasting - en het levert de basiselementen voor duurzaam bouwen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »