Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Geen producten gevonden...

DMEGC panelen worden door de Hengdian-Group geproduceerd. Hengdian bestaat sinds 1980 en produceert voor Microsoft, IBM, Sony, HP, Samsung, Siemens en Panasonic. 

Hengdian is eveneens een belangrijke speler op het gebied van zonnepanelen. De volledige productie, van grondstof tot paneel, vindt plaats bij de Solar Division en het bedrijf is sinds 2013 ook actief in Europa. Dit paneel komt uit een serie panelen die na lange doorontwikkeling is ontstaan. De prestatie van deze panelen is bijzonder hoog en wordt in Duitsland hoog aangeschreven. 

Het paneel heeft monokristallijn cellen van 6” met een zeer hoge efficiency van 16,80%. Het paneel is geproduceerd volgens gekwalificeerde eisen ISO 9001 en 14001, IEC 6121, 61730 en CE UL 1703. Dit paneel is getest door TÜV Sud, BABT en IEC. De hoge efficiency wordt gehaald door toepassing van M2 cellen die in eigen productie worden vervaardigd. De Duitse certificering is de strengste in Europa en deze panelen uitgebreid getest en goed bevonden.

De panelen zijn bij Solarif verzekerd. Het KIWA heeft deze verzekeraar gecertificeerd. Voor Nederland geldt dat de verzekering van garantie automatisch wordt overgenomen door Solar Insurance & Finance. Er wordt een garantie afgegeven voor een verzekerde opbrengst van 90% in de eerste 10 jaar, 80% in 25 jaar en 10 jaar productgarantie. Ook hebben de panelen een recycle mogelijkheid volgens de gecertificeerde processen van PV CYCLE. Dit houdt in dat er op een milieuvriendelijke wijze gerecycled kan worden.

Door te voldoen aan het RoHS (Restriction of Hazardous Substances) is DMEGC in staat om aan de strengste milieunorm te voldoen met betrekking tot het gebruik van lood, cadmium en hexavalente chroom verbindingen.

Voordelen:
• Hoog rendement door superieure productietechnologie.
• Module efficiency: 16,80%
• Hoge prestaties bij weinig licht in de ochtenden, avonden en op bewolkte dagen.
• Positieve tolerantie, DMEGC garandeert dat de modulen bij aflevering de aangegeven Wp waarde heeft met een positieve tolerantie tussen de 0% en +3%.
• Grade “A” cellen. DMEGC garandeert dat de cellen gebruikt voor de DMEGC modulen grade A zijn.
• Sneeuw en windbelasting 5400 Pa
• 100% waterdichte IP67 Junction box.
• Geproduceerd volgens internationale standaarden (ISO9001 & ISO14001) 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »